nuffnang@10thbatch

online right now!

Recent Comments



privacy aku!

aku tak pernah join lagi batch blog ni, tp memandangkan budak tu dah berani bg statement jadi, aku tau kau ada dekat ngan kitaorg..

1) aku tak tau kenapa aku punya akau jadi pilihan kau? aku gedik ke ape ke..aku tak kacau kau dan satu keturunan kau sume aku tak kacau....aku buat hal aku sendiri... aku nak taruk nama apa pun, aku punya sukalah..yang kau nak sakit hati pehal pulak? aku suruh kau panggil aku nama tu ke? klu kau meluwat mcmna pun takyah lah nak bachol guna akaun aku... takder gunanya bukan aku nak tukar apa2 pun... sikit pun tak terkesan,

2) sepanjang aku duduk dalam batch nilah, ini kali mmg aku ilang respect betul kat kau! kau n kawan2 kau... aku tau kau dendam ngan aku lama dah... aku ni flexible Bro, aku ckp byk kali dah ..kau tak puas hati kau ckp je baik2 ,msg aku ke... takyah buat benda sampah ni...

3) KAU NAK TUNJUK hero ke? ke kau nak tunjuk kau boleh hack akaun org... kira terrer lah tu... sikit pun org tak pandang! hina lagi adalah..dah la hack guna software murah download kat internet,,haiyoooo..sudah lah bro kau baik bertaubat bro...

4) silap kot hack akaun aku? klu faisal ada link ngan security malaysia..kau tau kan aku turun naik ofis admin UIA ni dah mcm umah aku..mana aku tak redah lagi dean ofis, sume aku dah redah.... kalau (ayah wan ikram tu polis besar) cuba kau hack mana2 profil aku check sapa pakngah aku? either aku boleh buat kau kene buang kuliyah atau aku heret kau n kawan2 kau sume masuk balai... pakcik aku ckp aku cuma perlu bawak bnyk2 saksi je sebab bukti dah ada.... untuk case aku on.. so .... aku taknk buat benda2 ni suma..yg aku nak,, better kau bertaubat n mintak maaf....

5) kawan2 hacker tolong bg tau hacker ye..aku bukan budak sengalan yg nak gertak2...kalau aku cakap aku nak buat aku buat!! mcm kau jugak bila kau ckp ku nak hack, kau mesti hack..

aku betul2 sabar ngan kau ni bro....
\lastly


dont mess with AARON AARON AARON AARON AARON AFFENDY
Category: 38 comments

38 comments:

kawan hacker FB fendi said...

fendi, ko kawan aku..aku pon kawan ngan mamat tuh..die dh mintak maap dh pon..maapkn la die..die buat cmtu maybe untuk berkawan dgn ko..n xsangka plak lain response nye..let bygone be bygone..byk2kn bersabar bulan ramadhan..ku xnk kwn2 aku gadoh2..u r my BFF :)

Anonymous said...

kenape la over sgt nih fendi...ni bulan ramadhan, Allah baru bg sikit ujian nk uji kesabaran ko....xperlu la maki hamun n wat permusuhan..mmgla what the 'hacker' did was wrong, but wat u did was not right either..

Anonymous said...

whoa.....as a leader of one of the biggest society in uia (MSC), u've shown a very NOT good examples to others. is this how we suppose to react?? i think if this happens to anyone else other then fendi, takkan jadi havoc camnih..hampeh

Anonymous said...

aku xpaham...kalo da naik turun ofis dean 88x pon, jadi ape?

Anonymous said...

cube fikir2 balik fendi.Cube ingat2kan balik. entah2 ko yg tukar sume status dan profile pic tu.tapi, bangun pagi keesokannye ko dah lupe dan terus melatah.cube2 la imbas kembali ape yg berlaku sebelum tu...

mule2 aku sgt simpati.tp bile bace post ni dah hilang plak simpati tu..

Anonymous said...

"kau tau kan aku turun naik ofis admin UIA ni dah mcm umah aku..mana aku tak redah lagi dean ofis, sume aku dah redah.... kalau (ayah wan ikram tu polis besar) cuba kau hack mana2 profil aku check sapa pakngah aku? either aku boleh buat kau kene buang kuliyah atau aku heret kau n kawan2 kau sume masuk balai"

ayat ni memang power.hebat gle fendi ni..untung ak kwn ngan die..esok2, kalo ade hal ngan ngan admin, bleh ah mintak fendi tolong..die kn slalu g ofis admin.

Anonymous said...

Ape kate kite undi Fendi jadi presiden MSC? After this,sure all MSC program akan bjalan lancar.maklumlah presiden selalu redah opis.opis dean tu.bukan calang2 org.kagum la.nanti tolong redah bilik dr2 clinical, carikkan soklan2 bocor ye.thanx!

Anonymous said...

Admin,

ape kate ko delete je post Fendi ni.buat malu je kalo lecturers ke, batch laen ke terbace.sgt memalukan dan tak matang.tak patut post kt sini.tapi xbermakne aku kate org yg hack tu xbersalah.cume reaksi ni menjengkilkan.

Anonymous said...

wow..its going hot in here!!!

Awis Qarni said...

Mcm ayat Akram je kt atas ni...

Anonymous said...

fendi is a friend... and wat was done to him was wrong... but the reaction given is totally inappropriate... i am against ppl making threats.. i dun care which side r u on... i see that as a weakness... hiding under other ppl's power... so wat??? sume dah besar2..pikir lebih rasional la.. nak ugut2 plak... cam kes kuil tu la... they have a point but the way they reacted was totally wrong... sume backfired... ur reaction does make a different... hopes this is a lesson to u and everyone else for that matter... btw, as if this is unexpected from fendi...;P

Anonymous said...

inilah fendi...

Anonymous said...

kecoh ar wei

mrhazrilyas said...

adoi la.. mak cik cleaner pon redah ofis dean byk kali.. tah2 lagi lama drp ko.. kalau dia baca post ni, bapak ketawa guling2nya dia.. haha..

makcik cleaner said...

betul kate mrhazrilyas tu nak.. makcik ni lg la byk naik turun opis dean tu. tade pun nk kecoh2. tp sbb ko dah kecoh, makcik pun nk berlagak gakla kat sini. jom kira sape lg byk kuar msk opis dean tu.. amacam?

makcikcleaner said...

hahahhahahahaha....ROTFLOL

Anonymous said...

mmg la asyik kuar masuk opis dean je. tiap kali dtg pn kene halau. after that, still terhegeh2 lagi nk jumpe. dihalau lagi. begitulah seterusnya hari2 sehinggalah mencapai bilangan yg dibanggakan itu. kucing kurap pn boleh.

Anonymous said...

astagrafirullah...ape dah jadi nie fendi...wat the hacker did to u was wrong definitely but with your above statement, you stoop to the same level with him... ugut dgn name2 org besar... aku rasa hacker tu sekadar nk melawak tp ko terover react plak...for me, its expected from u but up to this extent...
"anjing salak bukit, bukit tak goyang'...tp from your rxn bukit tu dah jadi flat dah pun...

cimee said...

very bad coping strategy here... nie baru facebook punya citer... nanti bila benda lagi penting ada yg kena bom kot... well, everything has to start from somewhere kan??? kawal2 la ye.. nie sume pelajaran...

buu said...

Kalaulah...
Si Hacker x 'gurau2' hack akaun fendi & tulis 'sy ada HIV'+ gnbr beruk...
Mesti fendi takkan pg depan kls bg amaran.. "mana aku tak redah lagi dean ofis, sume aku dah redah.."
Pstu mesti admin takkan ckp.."dont mess with me!"
Dan takkan ada anonymous2 yg ckp
"if this happens to anyone else other then fendi, takkan jadi havoc camnih..hampeh"
Makcik cleaner pun mesti takkan msk blog kita..
Dan mesti takkan ada ahli 10th batch yg malu nak ngaku dia 10th batch
Dan mesti aku takkan ngarut cmni...
Pstu mesti... mesti..

Dahla.. tak salah klu skali skala nak rendahkan diri maafkan kelemahan org lain.
Dan kita sbnrnya sgt lemah utk cari kesalahan org lain.. :)

Zuhairi said...

Jom kita maafkan semua org yg kita kenal atau tak kenal, moga2 Allah maafkan kita pula di hari akhirat kelak.

ainil said...

can I say sumthing?

I'm not a member of this batch. i have no idea how this person manage to hack my FB account just to irritate fendi. i dun even noe who fendi is. i'm not a uia student. i'm not a medic student. why in the world, mr hacker, you choose my account instead of other people? i've nothing to do with this batch..

Anonymous said...

awis.. sesungguh nye ayat tu bukan ayat aku..

jepa yg baik lg jujur said...

aie is right..Allah sukekan hambaNya yg memaafkan org lain...can we close the case? hope so..

admin@10thbatch said...

x sangka lak umah aku terlibat..

Anonymous said...

to ainil:
xfaham.. "your account"?

encik hacker buat ape wif your account?

Ainil said...

he hacked my FB account lpas tu dia guna my account utk kutuk2 si fendi nih...ni ayat2 yg dia guna:

"ko tkr psswrd.....ko ingt kau slmt..hahahaha:-p"

"woiii...asal ko bajet sgt haaaa.....ko ingat ko hebat ke...try tgk.... "

"aik beruk pakai spek nmpk poyo.....hahahahaha "

"ko la bodohhh arrooonnnnn.....smpai fb sndiri pon kena hackkkk...pe la ko nie dollllll..don't underestimated me okay???aini sori seems to be the hardest word "

pergaduhan dlm batch, tolonglah jgn libatkan org lain

Anonymous said...

if ainil is not the member of this batch, not a medic student,and not even an UIA student how on earth she manage to know this website. i do think that she's up for something. explanation, ainil dear?

ainil said...

astagfirullahalazim...

i'm not a student there does not means i didn't have friends there. i found this blog while browsing karniza's blog. any other question, mr/ms anonymous? if i'm up to sumthing, i'll not use my real name, won't i?

Cimee said...

dah la korang... sume nie tak perlu la... dari satu gaduh nak create satu lagi... dia dtg pun bgtau bebaik... takyah la accuse macam tu... kalo nak tanya pun, tanyalah baik2...

admin@10thbatch said...

assalamualaikum kwn2..

sebenarnya, aku n few others dah dpt kenalpasti sape punye keja..
cuma buat masa skrg, kitorang decide xnak sebut lagi sebab xde bukti..
IP dah ada..just nak bukti lg kukuh je..

so, buat ms skrg..
hope semua x pjgkan cerita ni..
xyah lah tuduh sape2 kalau xde bukti..
n hope so-called hekes tu mengaku..
b4 kitorang expose..

kite kawan..kawan jugak..
tapi bile dah salah tu kena jugak tegur..
lagi teruk bile kawan makan kawan..
aku xtau nak ckp ape lah..

n utk cik Ainil..
kitorang cuba bantu setakat termampu..
sabar lah..

Anonymous said...

admin, you are right..
no doubt you are the best! hehe (^_^)d

WAJ resident said...

go admin!!!

neutral said...

ak rase banyak komen2 negative ni datang dari orang y same je...menggunakan nama2 berbeza...

dosa dengan ALLAH bole mintak ampun,kalo dengan orang....ko pikir la sendiri...

(just p'umpama'n:kalo xsuke orang, jangan la masuk n rompak uma orang...cakap depan2 la...baru laki cha!!)

ape2 pun usaha admin, ak sokong!

-neutral-

freedom said...

hacker tu telah membuktikn yg dirinye "musuh dlm selimut" batch kite..

fendi punye reaction aku x bole kate ape2 sbb aku x pernah mengalami situasi mcm tu..

logically, kalau seseorg drpd mereka yg komen di atas kene hack, mgkn reaksi diorg lebih teruk n "over" drpd reaksi fendi..

hanisuia said...

wah... first time buka blog nih dah ada isu panas.. apepon, sbg seorang yg kenal fendi sejak matric, ape yg dilakukan sbgai kejutan dari mimpi. kite selalu 'expose personal info' dlm web tp tak perasan 'threat' yang ade. apepon, perlu diingatkan perlu dijadikan pengajaran dan diharap 'hacker' yg dimaksudkan bertaubat. dlm islam pon tak digalakkan 'spy' kecuali dalam peperangan. rasenyer, dalam bidang perubatan nih, tak perlu pon peperangan. cume perlu mencari dan berkongsi ilmu, bkan mencari salah silap rakan utk dianiaya..

wallahua'lam

handbag said...

Laaa.... bakal doktor doktor ke nie..... mcm budak tadika jee semua hehehe.... sian

Anonymous said...

dgn rse x malunye sy isytiharkn thread ni da mati. da la, buang yg keruh, ambil yg jernih. jgn diungkit lg hal ni. kite buka lembaran bru k?

Post a Comment

BloggersNetwork@10thbatch

Cloudy@10thbatch

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

We are ...

Name : admin@10thbatch
E-mail: admin@10thbatch.org

Name : Azfar
E-mail: aeroesz@yahoo.com

Name : Salaam
E-mail: salems986@yahoo.com.sg

Name : Hazlan
E-mail: zlanzihan@yahoo.com

Name : Hazri
E-mail: hazrilyas@yahoo.com

Name : Anaman
E-mail: belle_pink13@yahoo.com

Name : Fakhri
E-mail: bolapi87@yahoo.com

Name : Bad
E-mail: badqz@yahoo.com

Name : Zaitul Azra
E-mail: xtreme_xyz@hotmail.com

Name : Pa'an Nordin
E-mail: haebart@yahoo.com

Name : Razak
E-mail: razakmbbs@yahoo.com

Name : Farhi
E-mail: firha_58@yahoo.com

Name : Ghaus
E-mail: bro_ghaus@yahoo.com

Name : Hielmi
E-mail: hielmi_nizam@hotmail.com

Name : Hafiz Johari
E-mail: ha_fidz@yahoo.com

Name : Pak Chan
E-mail: pakchan85@yahoo.com

Name : Syaify
E-mail: syaify@yahoo.com

Name : Zaki
E-mail: clima_master@yahoo.com

Name : Syazwani Sanusi
E-mail: syaz01@yahoo.com

Name : Maryam
E-mail: maryamalbatul@yahoo.com

Name : Farah
E-mail: kopi_farah@yahoo.com

Name : Adam
E-mail: wrath_deadlysin@yahoo.com

Name : Nu'aim
E-mail: amat85_mni@yahoo.com

Name : Wadalila
E-mail: ayuwada_adam@yahoo.com

Name : Puteri Nurul Diyana
E-mail: puteri_endy@yahoo.com

Name : Nazhiyah
E-mail: nazhiyah_5286@yahoo.com

Name :
Izatul Sarah
E-mail: zatulsara@gmail.com

Name : Iman Jeffrey
E-mail: mefaith87@yahoo.co.uk

Name : Siti Nurbahiah
E-mail: aihara_naoki@yahoo.com

Name : Nuraqilah
E-mail: aqilahshahat@gmail.com

Name : Nurul Hamizah
E-mail: myzlmm9@yahoo.com

Name : Wan Khadijah
E-mail: khadijah_wan@yahoo.com

Name : Nik Fatma Hayati
E-mail: amtaf_gotcha@yahoo.com

Name : 'Izzah Idris
E-mail: izzah87@yahoo.com

Name : Nurfatin Zaidi
E-mail: fatinzaidi@gmail.com

Name : Solehah Jeffrey
E-mail: solehah1@yahoo.com

Name : Nurul Ain
E-mail: ester_ain87@yahoo.com

Name : Jauharatunnur
E-mail: ice_kitsune@yahoo.co.uk

Name : Siti Rohani
E-mail: speckyhoney@yahoo.com

Name : Nor Lyana Hamidon
E-mail: filzah_hanis@yahoo.com.my

Name : Falihin
E-mail: em_elf@yahoo.com

Name : Akram
E-mail: a_kram86@yahoo.com

Name : Khairul Shafiq
E-mail: shafiq9903@hotmail.com

Name : Edre
E-mail: edre86@yahoo.com

Name : Fazdwan
E-mail: ahmadfazdwan@gmail.com

Name : Huzaifah
E-mail: huzaifah_paimin@yahoo.com

Name : Awis Qarni
E-mail: fawis_86@yahoo.co.uk

Name : Mohd Zuhairi
E-mail: hairi_m@hotmail.com

Name : Aswad
E-mail: aswad_amin@yahoo.com

Name : Norafandi
E-mail: nor_fnd@yahoo.com

Name : Hafiz Ishak
E-mail: amran_hafiz@yahoo.com

Name : Nabil
E-mail: drbill86@hotmail.com

Name : Bad
E-mail: badqz@yahoo.com

Name : Haikal
E-mail: mukminsejati02@yahoo.co.uk

Name : Koi
E-mail: vassili_zaitsiev@yahoo.com

Name : Syafiq
E-mail: blazzae@hotmail.com

Name : Pa'an Razak
E-mail: xmania_007@hotmail.com

Name : Afiq
E-mail: frosty_bluevanilla@yahoo.com

Name : Nizam
E-mail: sba_mcnizam@yahoo.com

Name : Rodhiyah
E-mail: aqifays_hideiki@yahoo.com

Name : Adilah
E-mail: husnuzzan_04@yahoo.com

Name : Farhah
E-mail: cthamster@yahoo.com

Name : Nadirah
E-mail: nadi_ra24@yahoo.com

Name : Salmina
E-mail: buzz_inn04@yahoo.com

Name : Zanaridah
E-mail: zanaridah@gmail.com

Name : Hamzah
E-mail: hamz.87@gmail.com

Name : Syed Ajmal
E-mail: eastsyed@yahoo.com

Name : Azrul
E-mail: ayul_abe85@yahoo.com

Name : Faizul
E-mail: dr_faizul1986@yahoo.com

Name : Zarol
E-mail: zarolx@yahoo.com

Name : Hafis
E-mail: visual_peace@yahoo.co.uk

Name : Azlina
E-mail: azlinajoe_86@yahoo.com

Name : Ashiah
E-mail: ash1902@yahoo.com

Name : Zaeimah
E-mail: exodus_zz@yahoo.com

Name : Asmaa' Hazirah
E-mail: asmaahazirah@yahoo.com

Name : Amirah
E-mail: mira_valtex@yahoo.com

Name : Nur Syazwani
E-mail: jutt_wani@yahoo.com

Name : Syafiqah
E-mail: rzsyafiqah_87@yahoo.co.uk

Name : Intan Bazilah
E-mail: figuraa@yahoo.com

Name : Elmizah
E-mail: elmizah_pasi@yahoo.com

Name : Fatin Nabilah
E-mail: fatinnsaleh@gmail.com

Name : Wan Adlina
E-mail: wawy86_27@yahoo.com

Name : Farhanah
E-mail: faribman@yahoo.com

Name : Najwa
E-mail: sea17weed@yahoo.com

Name : Azi
E-mail: azi_gmon@yahoo.com

Name : Nurasmalhusna
E-mail: hide_husna06@yahoo.com

Name : Aman
E-mail: amanmana86@gmail.com

Name : Wan Ikram Shah
E-mail: mezro_aspec@yahoo.com

Name : Afif
E-mail: ahmadafifuddin@yahoo.com

Name : Amin
E-mail: pikachu_id86@yahoo.com

Name : Sheth
E-mail: msh8h@yahoo.com

Name : Sham
E-mail: shamsudin860401@yahoo.com.sg

Name : Sariu
E-mail: sariu2055@hotmail.com

Name : Siti Fatimah
E-mail: just_tim86@yahoo.com

Name : Nik Haszlina
E-mail: momentom100@yahoo.com

Name : Nik Nur Liyana
E-mail: nike_liyana@yahoo.com

Name : Nurul Izza
E-mail: yuyu_izzu@yahoo.com

Name : Syazwani Dzulkifli
E-mail: syazwani_dzul@yahoo.com

Name : Tasneem
E-mail: taaz4e@yahoo.com

Name : Karniza
E-mail: violinaclaudia@yahoo.co.uk

Name : Khaulah Karimah
E-mail: clint _kay@yahoo.com

Name : Hazwani
E-mail: cikadu@yahoo.com

Name : Nabilah
E-mail: colourfulife@yahoo.com

Name : Nurul Hafizah
E-mail: pinkygal_186@yahoo.com

Name : Nur Al-Kamaliah
E-mail: alkamaliah@yahoo.com

Name : Chepon
E-mail: chepon_07@yahoo.com.sg

Name : Nurul Husna
E-mail: na_guo14@yahoo.com

Name : Sharifah Nur Aimi
E-mail: saakacj@yahoo.co.uk

Name : Norhamimah
E-mail: imemyself_11@yahoo.com

Name : Noor Idayu
E-mail: e_ayu86@yahoo.com

Name : Izzati Ismail
E-mail: ceh_izzati86@yahoo.com

Name : Saiful Firdaus
E-mail: sejadahpink@yahoo.com

Name : Shakeer
E-mail: -

Name : Suhaib
E-mail: -


Email me at admin@10thbatch.org to get your access!